Промяна в интересни и избрани новини

 След забележката на go_fire реших да премахна кутията "Избрани новини" и да увелича двойно размера на "Интересни новини от архива".

 Сега в "Интересни новини от архива" се визуализират 4 новини и те се сменят при всяко презареждане.

 Кутията "Избрани новини" отпада поради твърде голямото припокриване с "Интересни новини" и тъй като последната кутия се обновяваше твърде рядко и не бе толкова интересна!

 Отново благодарности на go_fire за конструктивната критика!



14.11.2008 13:54, Марто

  Мнения и предложения
 go_fire (15.11.2008 21:40)

go_fire photo  Благодаря, нямаше нужда!


В коментарите към блога, защо ги няма онези копченца за форматиране от новините. Сега ще си направя експеримент, но съм сигурен, че ще проработят ;-)




Предишния път предложих за другата кутийка за нета едно местенце, ама не бях видял, че в него има връзка към конкурент. И все пак не бих възприел all-computing като конкурент. На съвсем различно ниво е, а и по-скоро коментарно насочен, отколкото новинарски.


Осъзнал грешката си, щях да предложа http://www.g-log.org/ като друго извъредно забавно и любопитно място, при това без връзки към конкуренти. Обаче се оказа, че последните дни се е загубил нещо. Не разбрах проблем ли има или е спрян, затова за сега ще се въздържа от предложения за "Интересно от нета" и сегашната подборка е чудесна.



Товаз не ме остава без въпроси и коментари де ;-) Първо нещо като въпрос. Преди няколко дни забелязах, че тихомълком си заменил джеибс с чичо Гошо. Похвално, аз също се изказах за това. Хубаво е да подкрепяме родното, но джабсе вадеше абсолютно безмислени резултати на този портал и никой не го ползваше. Пък и вече се възползваш от камара услуги на Гошо, беше странно да не ползваш основната. Въпроса е заради [url=http://internetreklama.com/search-engines/on-demand-indexing/ ]тази новина[/url] (тук е експеримента) ли го направи или вече ти беше писнало и на теб? Както и да е и без тази възможност Но Триал, чудесно се позиционира, за което само мога да те поздравя.



Така още едно мини въпросче, защо не могат да се правят абзаци на коментарите? Новия почва на следващия ред, което не е много прегледно. Или аз не правя нещо както трябва?


И за последно- предложенице. Следя "фешъните" във web дизайна. То всеки занимаващ се с това трябва да го прави. Та около година стана много модерно да се ползва open ID, даже Y! го възприеха. А и не остана известен блогър да не го е позволил. Какво ще кажеш да го позволиш и тук? Май реализацията не е трудна. Аз самия нямам такова чудо, но гледам, че камара Интернет личности го ползват активно, включая даже приятеля ти, добронамереното гуро Огин.


 go_fire (02.12.2008 01:32)

go_fire photo  Странно тук може да има абзаци, но няма bbcode, което ми говори, че блога е писан отделно от системата, карай.


Мен ми дойде поредната гениално тъпа идея. Не съм видял едно нещо при конкурентите, донякъде в довнлолоад, ама тъпо направено. Това е софтуер за мобилните играчки. Вече много наро има такива били те Ифони или ХТЦ-та с бозичка. Даже май не останаха хора да нямат нещо минимум със Симбиан. Програми безплатни за тия джиджавки има доста (е пиратски още повече де), но няма свестен портал в Бг, ако изключим няколко флаш/Ява извращения. Идеално би било да е с собствен домейн notrial.mobi, но като за тук стига едно notrial.info/mobi или mobi.notrial.info.


Естествено това върви с оптимизирана мобилна версия за тия устроиства. Последното не е най-лесното нещо на света, се обедих по собствените си напъни за една страничка. Обаче смятам, че този труд си заслужава, че този пазар се развива зашеметяващо бързо и ще има голяма възвращаемост в бъдеще. Да не забравяме, че дори ефтинджийските дървени модели вече имат wifi, а точките за достъп се бият в коя да се включиш.


Проблема в случая е не толкова софтуера, той е много, а направата на олекотената версия. Без нея смисъла се губи (като глупците от довнлоад), а пък Операта още не е много разпространена и сигурно ще остане така, дори да се появи най-после мозилчика, по чисто конюктурни причини и спънки от доставчиците на ОС.



 
Вашето мнение:

Запиши като

    Последно от блога
» Временен проблем с BG Mirror-a
» ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
» Резултати от анкетата "Кои безплатни програми използвате най-често?"
» Анкета: Кои безплатни програми използвате най-често?
» noTrial.Info с променен дизайн на началната страница и помощна секция
» Следете лесно последните версии на любимите си програми
» За липсата на сайта
» noTrial.info на нов сървър
» noTrial@facebook
» Social bookmars
» Каталог на ИТ компаниите
» Сайт на деня
» Коментарите от Свежо.нет
» Достъп до mirror сървъра
» Добавете своята любима програма
» Анонимни коментари и аватари от Gravatar
» Ново меню и страница за програмите
» Българският каталог за безплатен софтуер с десет хиляди потребители
» Промяна в интересни и избрани новини
» Най-любопитните статии за месец октомври
» Интересни новини
» JavaScript канали
» Мирор сървъра е онлайн
» Огледалния сървър е почти възстановен
» Временно спираме огледалния сървър
» Новини
» Нови екстри в новините и софтуерния каталог на noTrial.Info
» Нов уеб сървър за картинките
» 4000 регистрирани потребители
» XML RPC в действие!
» Pingback поддръжка в noTrial.info
» Проблем с mirror сървъра!
» Photoshop-bg.com
» Интересно из нета
» Файловият сървър е оправен
» Проблем с mirror сървъра
» Мартенски бюлетин
» Промяна в алгоритъма при показване на noTrial.Info приятелите
» noTrial.Info с нова визия
» BB код и емотиконки
» Скрийншоти
» Нови неща
» Приятели! Благодарим ви!
» Топ софтуер
» Коментари в блога
» Промени по архива на новините
» Кратко представяне на NoTrial.Info
» Хайде и ние с блог! Ето ни и нас сред вас.
» HowTo.NoTrial.Info
» 10'000 посещения!
» Нов дизайн
» Промени промени!
» Очаквайте
» Нов хост :-)
» Upgrade на софтуера




noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог